. .

Nettstedet

Dette nettstedet oppdateres fortløpende så snart relavant ny informasjon gjøres tilgjengelig for WEBmaster, Harald Myklebust som er barnebarn av Karolius Kristiansen. Nettstedet inneholder informasjon om Karolius, hans barn og deres etterslekt. I tillegg er det også oversikt over etterkommere etter Karolius sine søsken.  For at nettstedet skal inneholde mest mulig korrekt informasjon er vi avhengig av at de som har relevant informasjon tar kontakt - enten  mobilen (90 19 68 66) eller på mail: harald "krøllalfa" myklebust.info


Tilgang

En del av WEBområdet vil være åpent tilgjengelig for alle (og dermed vil det bli søkbart på f. eks. Google). For å få tilgang til sider som inneholder opplysninger om nålevende personer må du ha en personlig bruker. Dette er gjort for å være i overensstemmelse med retningslinjer gitt av datatilsynet (personvern).

For å få tilgang til sider som inneholder opplysninger om nålevende personer, må du logge deg inn med din egen bruker. For å få det, send e-mail til harald "krøllalfa" myklebust.info med opplysninger om ditt navn, brukernavn du ønsker og dine relasjoner til Karloius / slekta. Også fint med litt generell informasjon om deg selv. Alternativt kan du sende SMS til 90196866. Jeg vil så opprette bruker og gi tilgang til begrensede sider og sende deg mail når det er gjort.


Linker

Tekst som er rød og understreket, er link til andre sider. Noen ganger er den linkede siden på dette WEBstedet, andre ganger er det link til en ekstern side. Eksterne sider åpnes i nytt nettleservindu, mens linker til andre sider på WEBstedet åpnes (vanligvis) i samme vindu. For eventuelt å komme tilbake til forrige side, bruk "bakover-knappen" (eller i "Internet Explorer" bruk Alt + venstre pil).

Tilbakemelding

Kommentarer angående WEBområdet mottas med takk. Vennligst send meg SMS - mobilnummer 90196866 eller mail - harald "krøllalfa" myklebust.info